Berkbouw is een bouwbedrijf waarbij  een ruim 40 jarige ervaring in de bouwsector ten grondslag ligt. Door een goede samenwerking met geselecteerde collega’s en onderaannemers  zijn wij in staat  een breed scala van bouwactiviteiten voor u uit te voeren.

U staat hierbij centraal binnen de organisatie en is een oriënterend gesprek altijd een goede start voor de samenwerking tussen opdrachtgever en uitvoerende partij.

Hierbij word u in de gelegenheid gesteld uw ideeën en wensen kenbaar te maken zodat deze op juiste wijze in de aanbieding kunnen worden verwerkt met als doelstelling u een  offerte te kunnen leveren die aan uw wensen voldoet en waarbij de te leveren werkzaamheden en materialen duidelijk zijn omschreven. Hierbij zullen wij u adviseren en eventueel alternatieven aandragen om tot een passend eindresultaat te komen.

Bij eventuele opdracht wordt in overleg een planning opgesteld en zal u tijdens de uitvoering op de hoogte worden gehouden van de voortgang en indien van toepassing worden uitgenodigd voor bouwbesprekingen waarvan u dan een verslag krijgt. Wij beschikken over een bedrijfspand met een machinale werkplaats en voorraad zodat ook bij calamiteiten en spoedklussen wij snel kunnen schakelen en handelen .